Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στα βόρεια προάστια της Αττικής, με τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γ. Καραμέρο να απευθύνει έκκληση του πολίτες να μην μετακινούνται σε συγκεκριμένους δρόμους.

Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» διευκρίνισε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, ενώ όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ δηλώνοντας ότι θα είναι θαύμα αν δεν θρηνήσουμε θύματα.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε  το μεσημέρι την Αττική είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων στη συμβολή των οδών Σωρού και Κηφισίας, με αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να υποστούν ζημιές.

Ξεπέρασαν τις 200 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική, από περιοχές των βορείων προαστίων, για παροχή βοήθειας σε πολίτες και αντλήσεις υδάτων, λόγω της σημερινής νεροποντής.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε δρόμους του Αμαρουσίου που είχαν κλείσει, καθώς και στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και τον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν προκληθεί σε Μαρούσι, όπου πλημμύρισε υπαίθριο πάρκινγκ, και Κηφισιά, ενώ μικροπροβλήματα υπήρξαν και σε Βριλήσσια, Μελίσσια και Πεντέλη.