Συμμετέχοντας στις δράσεις στήριξης των πυροπλήκτων της Αττικής, η δημόσια ραδιοτηλεόραση άνοιξε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο κατέθεσε ήδη 100.000 ευρώ για την ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων.

Πέρα από το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ο λογαριασμός θα είναι ανοικτός για κάθε πολίτη που επιθυμεί να συνεισφέρει σε αυτόν τον σκοπό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τη συνεισφορά τους στον ειδικό λογαριασμό της ALPHA BANK με ΙΒΑΝ: GR90 0140 2090 2090 0232 0003 793.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, αποφάσισαν ότι φέτος δεν θα κάνουν χρήση της νόμιμης αργίας της 26ης Ιουλίου και ως εκ τούτου θα είναι παρόντες στις θέσεις τους, προσφέροντας στους πολίτες αξιόπιστη ενημέρωση σε αυτήν την τραγική συγκυρία. Σημειώνεται, ότι παρόμοια απόφαση έλαβε και η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους, η ΕΡΤ έχει ήδη ακυρώσει τις θεματικές καλοκαιρινές συναυλίες στο Ζάππειο και στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, καθώς και όλες τις εκδηλώσεις των Μουσικών Συνόλων της, ενώ σε όλα τα κτίριά της οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.