«Ουπς, αυτοί μόλις έσβησαν τα φώτα. Πρέπει να είναι οι μυστικές υπηρεσίες», σχολίασε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όταν έπεσε σκοτάδι στην αίθουσα του Λευκού Οίκου, την στιγμή που μιλούσε στους δημοσιογράφους, επιχειρώντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του δίπλα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχτηκε σφοδρά πυρά για την στάση του στη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, και ιδιαίτερα για τις δηλώσεις του που αφορούσαν τη φερόμενη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι, Δημοκρατικοί αλλά και Ρεπουμπλικάνοι, που θεώρησαν ότι στράφηκε κατά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Αυτές, λοιπόν, υπερασπιζόταν την Τρίτη στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ, λέγοντας ότι «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις μυστικές υπηρεσίες… », όταν αμέσως, εκείνη την στιγμή, έσβησαν τα φώτα.

«Ουπς, αυτοί μόλις έσβησαν τα φώτα. Πρέπει να είναι οι μυστικές υπηρεσίες», ήταν η αντίδραση του Τραμπ.

Οπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, δεν έφταιγαν οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά επρόκειτο για λάθος κίνηση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι.

«Είσαστε όλοι καλά;», ρώτησε ο αμερικανός πρόεδρος τους παριστάμενους. «Παράξενα είναι αυτά», πρόσθεσε.