Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου αγνοούμενου στο Αγρίνιο. Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης σε αρδευτικό αύλακα από διερχόμενο πολίτη σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το Δοκίμι.

Ο 41χρονος είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή 13 Ιουλίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας. Ιδιαίτερη ανησυχία είχε προκληθεί καθώς τα ρούχα και τα παπούτσια του βρέθηκαν στον αρδευτικό αύλακα σε 500 περίπου μέτρων από το χωριό Δοκίμι του Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν έρευνες από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων, χωρίς ωστόσο να αποδειχθούν καρποφόρες. Το πρωί της Τρίτης οι έρευνες επρόκειτο να συνεχιστούν σε διαφορετικά τμήματα της διώρυγας και μάλιστα προς το σημείο που εντοπίστηκε τελικά η σορός του 41χρονου.

Στην Αστυνομία θα κληθούν οι οικείοι του άτυχου άντρα για να πραγματοποιηθεί η αναγνώριση της σορού. Αναλυτικά τα αίτια του θανάτου θα φέρει στο φως η νεκροψία και νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Η κηδεία του 41χρονου άντρα θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου, στον ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο στις 13:00.