Σε νέες περιπέτειες μπλέκεται ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ που δε σταματά να απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Πριν λίγο καιρό είχε ανησυχήσει τους πάντες με τη φανερά αδυνατισμένη εικόνα του, με πολλούς να κάνουν λόγο για προβλήματα στην υγεία του. Παράλληλα η πρώην σύζυγός του και οι σωματωφύλακές του κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του.

Τα μπλεξίματα με το νόμο όμως συνεχίζονται για το Τζόνι Ντεπ.

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «City of Lies». Ο Γκρεγκ «Rocky» Μπρουκς, μέλος του συνεργείου της ταινίας κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Ντεπ του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στα γυρίσματα της ταινίας, ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν ζήτησε από το Μπρουκς να ενημερώσει το Τζόνι Ντεπ για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για εκείνη την ημέρα. Ο Ντεπ εκνευρίστηκε και άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά, ώσπου τον χτύπησε στα πλευρά.

Ο Μπρουκς κατήγγειλε πως ο Ντεπ μύριζε αλκοόλ και πως ήταν αρκετά προκλητικός απέναντί του, ενώ δεν αποκλείεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Δεν άλλωστε η πρώτη φορά που ακούγεται ο εθισμός του σε αυτά.

Οταν ο Μπρουκς επέστρεψε στο πλατό των γυρισμάτων, του ζήτησαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό, το οποίο θα επιβεβαίωνε ότι δε θα δημοσιοποιούσε το περιστατικό, ούτε θα κατέθετε μήνυση εναντίον του ηθοποιού με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν.

Η άρνηση του δεν άργησε να φέρει την απόλυση του από την ταινία.

Μέχρι στιγμής ο Τζόνι Ντεπ και οι εκπρόσωποι του δεν έχουν παρέμβει με κάποια επίσημη δήλωση ως απάντηση στις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού.