Πρωταγωνιστεί στις συγκεντρώσεις και τα σποτ της Ελλήνων Συνέλευσις διαφημίζοντας τις «αλήθειες» του Αρτέμη Σώρρα .

Ο λόγος για την 20χρονη φοιτήτρια Νικολέτα Σαββίδου η οποία έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η «φωνή» του Σώρρα καθώς με κάθε ευκαιρία υπερασπίζεται τις απόψεις του λέγοντας «πως είναι δυνατόν να έχουν συλλάβει κάποιον που το μόνο που ζητά είναι να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Πώς είναι δυνατόν να συλλαμβάνουν κάποιον, ο οποίος έχει προστατεύσει την Ελλάδα από την πτώχευση και την οικονομική κρίση;».

Η 20χρονη φοιτήτρια αναφερόμενη στη σύλληψη Σώρα, μιλά για πολιτική προπαγάνδα και προσθέτει ενώ «βλέπει» τους πολιτικούς στη χώρα αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ «να είναι πανικόβλητοι μόνο και μόνο στο άκουσμα του Σώρρα».

«Αρτέμη εσύ πολεμάς για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τώρα είναι η δική μας σειρά να σου αποδείξουμε ότι όλοι οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία είμαστε μαζί σου» αναφέρει στο τελευταίο της βίντεο.

Η φοιτήτρια έχει άποψη και για το Μακεδονικό, δηλώνοντας απογοητευμένη από τις εξελίξεις. Η Νικολέτα Σαββίδου έχει εμφανιστεί σε αρκετές συγκεντρώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις και φέρεται να έμαθε για τις «αλήθειες» του Σώρρα και το «σχέδιο» του να σώσει την Ελλάδα όταν τον συνάντησε από κοντά.

Με καταγωγή από την Κύπρο, η Νικολέτα Σαββίδου έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην ίδρυση γραφείων της Ελλήνων Συνέλευσις.