Ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο της ζωής σου, εκείνον που θα περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας. Πριν βιαστείς να κάνεις το επόμενο βήμα, ρώτα τι ζώδιο είναι το άλλο σου μισό, για να σιγουρευτείς πως θα συνεχίσετε να βαδίζετε μαζί το δρόμο της ζωής, χωρίς να σε παρατήσει στα κρύα του λουτρού.

Ποια ζώδια ζητούν τη μακροχρόνια σχέση και ποια διεκδικούν την ελευθερία τους;

Ο Κριός λατρεύει την ελευθερία του. Μπορεί να μπαίνει με τα χίλια σε μια σχέση χωρίς να πατάει καθόλου το φρένο, έχοντας τέρμα τα γκάζια. Ο ενθουσιασμός ξεθυμαίνει και τότε αρχίζει να ζορίζεται. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τον απασχολούν συχνά χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

Ο Ταύρος είναι σταθερός και πιστός. Θέλει να βρει το λιμάνι του και εκεί να αράξει για χρόνια. Χτίζει γερά θεμέλια στις σχέσεις του και τρελαίνεται να περνάει όμορφες στιγμές με το ταίρι του.

Ο Δίδυμος δύσκολα μένει σε μια σχέση. Θέλει την ελευθερία του και δεν μπορεί την πίεση. Ο μόνος τρόπος να καταφέρει να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση είναι να βρει έναν άνθρωπο που να σέβεται τον προσωπικό του χρόνο, χωρίς υστερίες και τσακωμούς.

Ο Καρκίνος θέλει να φτιάξει την τέλεια μακροχρόνια σχέση που θα στηριχθεί σε γερά θεμέλια. Αν βρει τον άνθρωπο που να έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά δε θα τον αφήσει με τίποτα να φύγει. Ωστόσο, όσο κι αν επιδιώκει τη μακροχρόνια σχέση κάνει το ένας λάθος μετά το άλλο και συχνά τρώει τα μούτρα του.

Ο Λέων ενθουσιάζεται και ερωτεύεται δίχως όρια, αλλά ποτέ δε το παραδέχεται ειδικά στην αρχή. Είναι ωστόσο ικανός να κάνει μια μακροχρόνια σχέση, ακόμη κι αν προσπαθεί να το αποφύγει.

Ο Παρθένος σε ξεγελάει επειδή είναι σταθερός και λογικός άνθρωπος, αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Παρθένος δυσκολεύεται στις μακροχρόνιες σχέσεις και προτιμάει να είναι πιο μοναχικός. Θα περάσει χρόνο μόνος του και μόλις καταλάβει ότι έφτασε η στιγμή να δοθεί ολοκληρωτικά σε μια σχέση, θα το κάνει.

Ο Ζυγός είναι ο τύπος που ενώ θα κάνει μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή του, δε τρελαίνεται κιόλας. Ο λόγος είναι αδυναμία που τρέφει για το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ, γι’ αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνει την κουτσουκέλα.

Ο Σκορπιός όταν ερωτευτεί κεραυνοβόλα, θα δοθεί ολοκληρωτικά στη σχέση του και θα τα δώσει όλα. Μέχρι τότε όμως είναι αρκετά άτακτο ζώδιο που στηρίζει πολλές ελπίδες στις ερωτικές του σχέσεις.

Ο Τοξότης, γνωστός για τα περιπετειώδη ένστικτά του, βαριέται εύκολα τις μακροχρόνιες σχέσεις. Λατρεύει τις νέες εμπειρίες και νιώθει εγκλωβισμένος στα πλαίσια μια σχέσης. Θα κάνει μια σοβαρή σχέση, αλλά δε θα ενθουσιαστεί τόσο με την ιδέα.

Ο Αιγόκερως είναι άκρως παραδοσιακός τύπος. Θέλει να κάνει οικογένεια και άρα ψάχνει να βρει τη σταθερότητα στη ζωή του. Μπορεί να ψάχνει για γάμους και πανηγύρια, δεν είναι αυτονόητο όμως ότι θα το πετύχει κιόλας.

Ο Υδροχόος δε τα πάει καλά με τη δέσμευση. Θέλει να φλερτάρει, να κάνει νέες γνωριμίες και γενικά λατρεύει την εργένικη ζωή. Παρ’ όλα αυτά είναι ικανός να σε εκπλήξει και ξαφνικά εκεί που δε το περιμένεις να το δεις να βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με δείγματα ότι μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

Ο Ιχθύς είναι οπαδός των μακροχρόνιων σχέσεων, αλλά είναι κι ο βασικός ύποπτος που θα κάνει το λάθος βήμα και θα υποκύψει στην απιστία και τον πειρασμό. Πριν ενθουσιαστείς με τον Ιχθύ, πάρε λίγο χρόνο να σιγουρευτείς για το χαρακτήρα και τις προθέσεις του.