Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους δημότες και επισκέπτες του Δήμου Γλυφάδας, καθώς ο Δήμος φρόντισε να ανακαινιστεί το θρυλικό τρενάκι που κινείται δωρεάν σε ειδικά σχεδιασμένες, πανέμορφες διαδρομές, τα Σαββατοκύριακα. Πρόκειται για μια ξεκούραστη βόλτα από την οποία ο καθένας μπορεί να αποβιβαστεί σε πολλά σημεία. Ειδικότερα:

Κάθε Σάββατο το τρενάκι θα κινείται στην Ανω Γλυφάδα, από τις 17.30 έως και τις 21.30. Με αφετηρία την παιδική χαρά του Αγίου Τρύφωνα θα διέρχεται από τον παιδότοπο της πλατείας Καραϊσκάκη, την έτερη παιδική χαρά στην οδό Α. Παπανδρέου (Μακεδονίας) καθώς κι εκείνη στην οδό Παλμύρας, την παιδική χαρά της πλατείας Αρκάδων Ηρώων, και από κει θα φτάνει στην παιδική χαρά της Αγίας Τριάδας ενώ τέρμα θα κάνει στην οδό Ηφαίστου. Η διαδρομή θα πραγματοποιείται και αντίστροφα.

Τις ίδιες ώρες (17.30 – 21.30) την Κυριακή, με αφετηρία τη νέα παιδική χαρά στην 3η παραλία, το τρενάκι θα περνά από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και την παιδική χαρά στην πλατεία Εσπερίδων, το πάρκο στην πλατεία Χαρίτων, την παιδική χαρά στην οδό Ξενοφώντος και ο τερματισμός θα γίνεται πάλι στην παιδική χαρά στην παραλία. Η διαδρομή θα επαναλαμβάνεται έως τις 21.30.

Σε κάθε παιδική χαρά θα γίνεται η επιβίβαση-αποβίβαση όποιων το επιθυμούν.Καλές διαδρομές.