Χωρίς τα ονόματα των υποψηφίων για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας θα αναρτηθούν πιθανότατα αύριο Παρασκευή στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Σε περίπτωση μάλιστα που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, οι διευθυντές λυκείων θα γνωστοποιούν προσωπικά τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο.

Αυτό φαίνεται ότι το διαπίστωσε το υπουργείο Παιδείας την… τελευταία στιγμή μελετώντας τα θέματα προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων και εξέδωσε χθες εγκύκλιο στην οποία αναφέρει ότι οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς των υποψηφίων.

Μάλιστα ο διευθυντής κάθε λυκείου μαζί με τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων, μόλις παραλάβουν από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης τις καταστάσεις και τα  σχετικά αποκόμματα, θα πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο για να μη γίνουν λάθη. Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς πρέπει άμεσα να γίνει επικοινωνία με το οικείο βαθμολογικό κέντρο και με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης Εφαρμογών του υπουργείου Παιδείας για τη σχετική διόρθωση.