Πολλές προεκτάσεις έχει η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Μυρτιά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, καθώς ο 41χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν πυροβολισμό, άφησε πίσω του τρία ανήλικα παιδιά, το μεγαλύτερο εκ των οποίων ηλικίας 13 ετών.

Εξίσου συγκλονιστική όμως είναι και η πληροφορία σύμφωνα με την οποία, ο ίδιος είχε ζήσει την ορφάνια καθώς και ο πατέρας του είχε δώσει τέλος στη ζωή του!

Σύμφωνα με το cretapost, ο 41χρονος που δραστηριοποιούνταν ως ελεύθερος επαγγελματίας ζούσε με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους στο Ηράκλειο, ενώ το μοιραίο σπίτι της Μυρτιάς ήταν το πατρικό του, όπου και κατέφυγε χθες αναζητώντας πιθανώς την ψυχική ασφάλεια της πατρικής εστίας. Ωστόσο, τα προβλήματα υγείας, ψυχολογικής φύσεως, που αντιμετώπιζε φαίνεται πως αποτέλεσαν και την αιτία για να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζε να αυτοκτονήσει.

Σε ανύποπτη στιγμή, ο τραγικός αυτόχειρας επέστρεψε την Τρίτη στο πατρικό σπίτι της Μυρτιάς και χρησιμοποιώντας μια κυνηγετική καραμπίνα αυτοπυροβολήθηκε στο θώρακα. Το άψυχο σώμα του βρήκε συγγενικό του πρόσωπο που ειδοποίησε και τις αρχές, ενώ όπως προέκυψε από την πρώτη αυτοψία των αστυνομικών ο θάνατος επήλθε ακαριαία.

Η νέα αυτοκτονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Μυρτιάς αλλά και το περιβάλλον του 41χρονου άνδρα.