«Καίει» τον 69χρονο δικηγόρο από τη Λαμία το πόρισμα της σχετικής ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία κατατέθηκε στην ανακρίτρια της Λαμίας και αποτυπώνει την κακοποίηση της επτάχρονης εγγονής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι δύο συγγενείς που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας, προκειμένου να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν, ενώ ο συνήγορός του, Δημήτρης Κρούπης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, δηλώνοντας: «Οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ».

Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Σημειώνεται, ότι μία εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας.

Ταυτόχρονα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείο,υ μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος, ο οποίος αρνείτο πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, κατηγορόντας τον 69χρονο παππού της.