Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Τεέμου Πούκι και οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά περιμένουν τις απαντήσεις του σουηδού μέσου και του φινλανδού επιθετικού. Σε ό,τι αφορά τον Βέρνμπλουμ, πρέπει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου εμφανίζουν τον υψηλόσωμο μέσο στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Αγιαξ. Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά ρεπορτάζ, η ομάδα του Αμστερνταμ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και οι Ολλανδοί επισημαίνουν ότι η διοίκηση του Αίαντα κάνει μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της απόκτησης του Τεέμου Πούκι, ο φινλανδός επιθετικός εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και αναμένεται να αποφασίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον διεθνή επιθετικό αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας το ρεπορτάζ τουρκικής ιστοσελίδας, που εμφανίζει τον Πούκι στη μεταγραφική λίστα δύο ομάδων της γειτονικής χώρας. Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Καϊσέρισπορ και της Τράμπζονσπορ, επισημαίνοντας ότι οι δύο ομάδες έχουν κάνει προτάσεις στον φινλανδό στράικερ.

Διάψευση από Κεσέρου

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ρουμάνου επιθετικού Κλαούντιο Κεσέρου, αλλά ο επιθετικός της Λουντογκόρετς επισήμανε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα του. «Περνάω καλά στη Λουντογκόρετς, έχω δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο και δεν σκέφτομαι να φύγω» υποστήριξε ο ρουμάνος επιθετικός.

Ανανέωσε ο Μαλεζάς

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλεζά. Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Δικέφαλο του Βορρά.