Ο πέμπτος εν Ελλάδι σταθμός (μετά τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό, την Κέρκυρα και τον Ατρόμητο) είναι η Λαμία για τον Ντένις Επστάιν που βάζει πλέον πλώρη για να σπάσει το φράγμα των 200 συμμετοχών στη Super League.

Ο 32χρονος Γερμανός έχει να επιδείξει επτά γεμάτες σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα καταγράφοντας στο ενεργητικό του 184 αγώνες και 30 γκολ. Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι σε καθεμιά από τις προηγούμενες περιόδους είχε τουλάχιστον 23 εμφανίσεις στη Super League. Με αυτή τη σταθερή πορεία -αγωνιζόμενος άλλοτε ως αριστερός χαφ άλλοτε ως μπακ- κατάφερε να προσεγγίσει τη 200αρα.

Μόνο με τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε σε επίσημο ματς. Το καλοκαίρι του 2010 είχε μεταπηδήσει από τον Ηρακλή στους Ερυθρόλευκους και συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως αποχώρησε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (ως δανεικός) αποδεχόμενος το πρώτο κάλεσμα του «Κερκυραίου» τότε Μπάμπη Τεννέ (το δεύτερο του το απηύθυνε τώρα ως τεχνικός της Λαμίας).

Αν πάντως συνυπολογιστούν οι συμμετοχές του στο κύπελλο Ελλάδας και στο Γιουρόπα Λιγκ (με τον Ατρόμητο), ο Επστάιν έχει αθροιστικά 201 παιχνίδια με τους ελληνικούς συλλόγους σε όλες τις διοργανώσεις. Και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί εφόσον εξαντλήσει το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Λαμία.

Σημειωτέον ο 32χρονος παίκτης (γεννηθείς 2 Ιουλίου 1986) πρωτοεμφανίστηκε στη χώρα μας το 2008-09 με τον Ηρακλή του αείμνηστου Ανχελ Πεδράθα και αποχώρησε για μία τριετία (2013-16), όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της FSV Φρανκφούρτης. Για να επιβεβαιωθεί ότι η ελληνική Super League θέλει τον Γερμανό της!