Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγες ώρες από τη… ρουτίνα των προπονήσεων είχαν την Πέμπτη οι παίκτες της Εθνικής Αργεντινής. Οι παίκτες και ο Χόρχε Σαμπάολι απόλαυσαν το γεύμα τους στο εστιατόριο που διατηρεί η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη, όπου προετοιμάζεται η «αλμπισελέστε» ενόψει της έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», η οποία «συνέβαλε» και φωτογράφισε την αποστολή την ώρα της άφιξής της στο εστιατόριο, η πρόσκληση του Λιονέλ Μέσι για το φαγητό δεν αφορούσε μόνο τους συμπαίκτες του, αλλά και σύσσωμο το προπονητικό τιμ.

Επιπλέον, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αναλάβει την αρχηγία της Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Αντρες Ινιέστα, αποκάλυψε το μεγάλο του στόχο ενόψει της νέας σεζόν κι απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νου»:

«Εύχομαι να γυρίσει στην ομάδα ο Νεϊμάρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο», φέρεται να δήλωσε στην «Mundo Deportivo» και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να περάσει άλλη μία χρονιά χωρίς να κατακτήσουμε το Champions League».