Μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία έκρυβε η δολοφονία του ηλικιωμένου συνταξιούχου στη Ζάκυνθο ο οποίος βρέθηκε άγρια χτυπημένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο δολοφόνος, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες είναι ο γιος του θύματος από το δεύτερο γάμο του.

Το κίνητρο της πράξης αποδίδεται στην κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά κυρίως αυτή που δεχόταν καθημερινά τα δύο ανήλικα αδέλφια του, από το θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος δράστης και η μητέρα του έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στις 21:30 της Κυριακής. Ο συνταξιούχος ταχυδρομικός βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πλάι της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Βολίμων.

Τον 70χρονο βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και είχε τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα. Η αστυνομία εκτιμούσε ότι ο δράστης πιθανότατα ήταν γνωστός του θύματος και πως σταμάτησε οικειοθελώς το φορτηγάκι του γιατί ίσως είχε ραντεβού μαζί του.

Την εκδοχή αυτή ενίσχυε η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό φέρει τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.