Φαίνεται ότι και η… μετάβαση στην άλλη ζωή χρειάζεται τη χλιδή της για κάποιους. Ετσι λοιπόν σκέφτηκαν ότι η τελευταία κατοικία, δηλαδή το φέρετρο, δεν μπορεί να είναι απλά μια ξύλινη κάσα αλλά πρέπει να έχει και την γκλαμουριά της.
Στη Βρετανία, λοιπόν, μια εταιρεία αποφάσισε να φτιάξει φέρετρα γεμάτα με… γκλίτερ για να πηγαίνει ο αποθανών στον άλλο κόσμο με λάμψη.

Την ιδέα είχε ο Chris Nicholls και η σύζυγός του, Dawn οι ιδρυτές της εταιρείας «The Glitter Coffin Company» με τον ίδιο να λέει: «Αρχικά, είχαμε την εταιρεία «The Glitter Furniture» και φτιάχναμε έπιπλα με γκλίτερ. Θέλαμε όμως να έχουμε παραπάνω επιλογές στον πελάτη μας και αποφασίσαμε να την επεκτείνουμε. Έτσι, μου ήρθε μία απίστευτη ιδέα. Αγόρασα ένα φέρετρο και αποφάσισα να το καλύψω εξ ολοκλήρου με γκλίτερ για να δω πώς θα δείχνει. Τελικά το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους πάντες”.

Η σύζυγός του αναφέρει: «Όταν τον είδα να αγοράζει φέρετρο από το Ίντερνετ, ξαφνιάστηκα! Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Μόλις όμως είδα τελειωμένο το φέρετρο, μου άρεσε σαν ιδέα!».

Τα φέρετρα με γκλίτερ σε ποικίλα χρώματα ξεκίνησαν να πωλούνται στη Μεγάλη Βρετανία. Από τον Ιανουάριο η εταιρεία έχει πουλήσει 15 φέρετρα με γκλίτερ. Η εταιρεία FE Harris φτιάχνει τα φέρετρα και στη συνέχεια η «The Glitter Coffin Company» τα στέλνει πλέον σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.