Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ (η οποία αρνήθηκε πρόσκληση για να συμμετάσχει στο Εurocup) καθώς, παρά το γεγονός πως ο Ντράγκαν Σάκοτα όχι μόνο οδήγησε την ΑΕΚ σε εγχώριο τίτλο μετά το 2002 (όπου και πάλι αυτός είχε φέρει πρωτάθλημα στον σύλλογο ύστερα από χρόνια) αλλά πήρε και το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι σίγουρη η θέση όπου θα κάθεται τη νέα σεζόν. Το βέβαιο είναι ότι θα βρίσκεται στην αγαπημένη του ΑΕΚ καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Μάκης Αγγελόπουλος του το έχει ξεκαθαρίσει («Δεν πας πουθενά»).

Ομως είναι στη διακριτική ευχέρεια του 65χρονου τεχνικού εάν θέλει να συνεχίσει ως προπονητής της κυπελλούχου Ελλάδος και Ευρώπης ή προτιμά να κάτσει σε αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Μάλλον ισχύει το δεύτερο, αφού γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δύο τρόπαια.

Αν τελικά ισχύσει αυτό το σενάριο, ο Ηλίας Ζούρος, ο Δημήτρης Πρίφτης και ενδεχομένως κάποιο όνομα από το εξωτερικό θα «παίξουν» δυνατά για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.