Την ανανέωση της θητείας του Θεόδωρου Φέσσα στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών αποφάσισε να προτείνει σήμερα στη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών του ΣΕΒ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Παράλληλα θα προτείνει για τη θέση του αντιπροέδρου με αυξημένες αρμοδιότητες στο ΔΣ τον Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Στην ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων του 2017, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση 2017, καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2018. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικού Συμβουλίου.

Στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην απογευματινή εκδήλωση, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ.