Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Θεόδωρου Βασιλάκη, ιδρυτή της αεροπορικής εταιρείας Aegean καθώς και άλλων σημαντικών επιχειρήσεων, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ένας δραστήριος επιχειρηματίας και επιφανής οικονομικός παράγοντας του τόπου, η εμβέλεια του οποίου ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Για την απώλειά του εκφράζω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Ο ιδρυτής και Πρόεδρος της AEGEAN ήταν από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς. Άνθρωπος χαμηλών τόνων διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την επιμονή στην εκπλήρωση των στόχων του», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον θάνατο του Θεόδωρου Βασιλάκη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Βασιλάκη, στην οικογένεια και τους οικείους του, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Θεόδωρος Βασιλάκης συνέβαλε τα μέγιστα στη διατήρηση της εμπορικής και επιβατικής αεροπορίας. Ευχόμαστε η οικογένεια του να συνεχίσει το μεγάλο και σπουδαίο έργο του» αναφέρει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.