«Ο Θεός ήταν Πανιώνιος την Κυριακή και προσωπικά επειδή πιστεύω σε αυτά, ό,τι έγινε την τελευταία αγωνιστική ήταν σημάδι της μοίρας. Για αυτό θεωρώ ότι η ομάδα του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι για ψηλά, ακόμα και για πρώτη πεντάδα».

Ο πρόεδρος των Κυανέρυθρων Σταύρος Αλευρογιάννης μιλώντας στα «ΝΕΑ» περιγράφει το θρίλερ της παραμονής που έζησαν όλοι στο Ρέθυμνο μέσω… Αμαλιάδας και αποκαλύπτει ότι δεν είναι γαντζωμένος σε καμία καρέκλα προέδρου.

«Αν έρθει αύριο κιόλας κάποιος να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα, τότε ευχαρίστως θα πάρω το πρώτο διαρκείας της νέας χρονιάς και θα παρακολουθώ την ομάδα από την εξέδρα. Την αγάπη μου για τον Πανιώνιο δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει.

Λάθη έκανα όπως κάθε άνθρωπος και αποδείχθηκε και εκ του αποτελέσματος λάθος η απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Πρόσφερε τα μέγιστα, απλά θεώρησα ότι είχε δώσει ό,τι μπορούσε και πως χρειαζόταν ένα ισχυρό σοκ η ομάδα για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Δεν μου βγήκε, αλλά είπαμε ήταν θέλημα Θεού» τονίζει ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, που τα τελευταία δευτερόλεπτα στην Αμαλιάδα είχε «σφίξει» η καρδιά του.

«Είπα ότι αυτά είναι τα έξι δευτερόλεπτα μεταξύ κόλασης και παραδείσου!

Αυτό που πετύχαμε φέτος είναι ένα θαύμα και θα το καταλάβουν πολλοί του χρόνου που θα έχει ανέβει μια ομάδα σαν το Περιστέρι και ίσως και ο Ηρακλής ή ο Απόλλωνας, επίσης ιστορικά σωματεία. Γι’ αυτό ήθελαν όλοι να μείνει ο Κόροιβος, για να έχουν μια ομάδα σίγουρη για υποβιβασμό του χρόνου» καταλήγει ο Σταύρος Αλευρογιάννης, που διάλεξε μια ατάκα του Ντούσαν Ιβκοβιτς, «οι δύο πιο μπασκετικές πλατείες στην Ευρώπη είναι του Βελιγραδίου και της Νέας Σμύρνης», την οποία παραφράζει: «Η πιο δύσκολη μπασκετική πλατεία της Ευρώπης είναι της Νέας Σμύρνης», προσθέτοντας όμως ότι «πρέπει όλοι ενωμένοι να προχωρήσουμε για τον Πανιώνιο που αγαπάμε».