«Maximum Powerpop/Rock Symphony» είναι ο τίτλος της παράστασης του Γιώργου Δημητριάδη. Ο «μικρός ήρωας» είχε στα χέρια του το νέο του cd «Η σκιά που με ακολουθεί» μέσα στο οποίο καταγράφει τις ανησυχίες του, προτείνοντας την δική του ματιά στις επιρροές του.

Αυτός θα είναι ο κεντρικός άξονας στο live στην σκηνή του Half Note, μέσα στο έντονα ηλεκτρικό του σύμπαν. Όπως λέει ο ίδιος: «Μια άλλη πλευρά μου. Μοιάζει με τη σκιά σου που σε ακολουθεί στον έτσι κι αλλιώς μοναχικό σου δρόμο που στο τέλος του δρόμου θα έχει σχηματίσει το πρόσωπο σου. Έντονος, ηλεκτρικός και με μεγάλες μεταβολές συναισθημάτων.

Είναι ένας βιωματικός δίσκος. Είναι η ζωή μου, είναι τα πρόσωπα που έχω στη ζωή μου, είναι το σχήμα μου που μεταλλάσσεται με το πέρας των χρόνων. Από την χαρά, τον έρωτα, την φυγή, περνά στην απροκάλυπτη έκφραση ενός πόθου, στην μελαγχολία. Μεγαλώνεις εσύ, μοιάζει ο χρόνος να τρέχει τόσο γρήγορα σε σχέση με το όταν ήσουν νέος κι ένιωθες αιώνιος».

Θα εμφανιστεί μαζί με την μπάντα του, τα «παιδιά» όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλεί. Ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών που στηρίζουν και καταλαβαίνουν το μουσικό όραμα του Γιώργο και είναι οι: Στέργιος Δήμπας (Sidetrack) – ηλ. Κιθάρα, Νίκος Εφεντάκης- ηλ.κιθάρα, Μιχάλης Κεχαγιάς (Sidetrack) – πλήκτρα/φωνητικά, Βίκτωρ Κουλουμπής – μπάσο, Στέλιος Πασχάλης – τύμπανα. Θα συμμετάσχει σε μερικά κομμάτια ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης ως μουσικός αρωγός και την συναυλία θα ξεκινήσει το συγκρότημα Sidetrack.

ΙΝΦΟ

HALF NOTE JAZZ CLUB, Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210 9213310, 16/5, στις 21.30