Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον τελικό, εξέφρασε όμως το παράπονο ότι η ομάδα του αυτό το αναγνωρίζει, κάτι όμως που δεν έκανε ο ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στον τελικό κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουμε. Κάτι που όμως δεν έκαναν αυτοί με την ΑΕΚ στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε η ίδια ομάδα μ’ ένα μήνα πριν», είπε ο Ισπανός τεχνικός. .

«Δεν καταφέραμε ν’ αλλάξουμε το τσιπ του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Δεν το αξίζαμε. Είναι θλιβερό να τελειώνει μια σεζόν με το Κύπελλο, δεν πρέπει να είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι.Το φυσιολογικό είναι να κλείσει η σεζόν με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ», υποστήριξε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων. «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη στο πρωτάθλημα, το απέδειξε σε όλα τα ντέρμπι. Χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια για κάθε βαθμό. Φαινόταν ότι παίζαμε εναντίον αντιπάλων που πάντα είχε έξτρα κίνητρο. Παίξαμε συνολικά 52 ματς, μέχρι τον Φεβρουάριο δύο ματς την εβδομάδα, είχαμε πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς και γενικά ήμασταν οι καλύτεροι στην Ελλάδα».

Τέλος για το επεισόδιο με τον Λουτσέσκου είπε: «Δεν έγινε απέναντί μου, αλλά απέναντι στην ΑΕΚ. Προτιμώ να το αφήσω στην άκρη αυτό γιατί κάποιο αισθάνονται πολύ γεναίοι όταν τους προστατεύει η μάζα. Κάποιοι δειλοί που μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Πρέπει όμως να γυρίσουμε σελίδα γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο».