Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Νεκροί είναι δύο Αλβανοί υπήκοοι, 65 και 60 ετών, ενώ η γυναίκα που νοσηλεύεται στην εντατική είναι επίσης Αλβανίδα, ηλικίας 34 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα.Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Πηγές της Τροχαίας αναφέρουν ότι ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας, που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός της νταλίκας έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο. Σημειώνεται, ότι ο 64χρονος κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι, περίπου στις 8 το πρωί, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Σύμφωνα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σιγά – σιγά η κατάσταση.