Γύρισε χαράματα στο σπίτι του μετά την επινίκια… μπουζουκοκατάνυξη στο Ποσειδώνιο, όπου ούτε τραγούδησε ούτε χόρεψε. «Δεν είμαι καλός σε αυτά, μάλιστα όσοι με έχουν δει στην πίστα μού λένε ότι μοιάζω σαν να παίζω άμυνα, αλλά ενώ στο μπάσκετ πιάνει, στον χορό είναι για γέλια» αυτοσαρκάζεται ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος με το που ξύπνησε χθες το πρωί έπεσε από τα… σκληρά στα μαλακά και στα τρυφερά!
Για την ακρίβεια, έπεσε στις αγκαλιές των γιων του, του Γιώργου ο οποίος κοντεύει τα έξι και των δίδυμων Ανδρέα και Δημήτρη που είναι δέκα μηνών. «Οταν σηκώθηκα είδα τον μεγάλο να φοράει στον λαιμό του το μετάλλιο και μου έκανε μια ερώτηση που με κόλλησε στον τοίχο: «Μπαμπά, εγώ είδα ότι νικήσατε, αλλά γιατί σας έδωσαν ασημένια μετάλλια, που τα παίρνουν οι δεύτεροι;». Eίχε δίκιο το παιδί, διότι όντως τα μετάλλια δεν είναι χρυσά, αλλά πλατινένια που μοιάζουν με ασημένια και μάλιστα έχουν και μεγάλο βάρος».
Χθες ο Ντράγκαν Σάκοτα έδωσε ρεπό, αλλά οι παίκτες έμειναν συνδεδεμένοι στο γκρουπάκι που έχουν δημιουργήσει στο WhatsApp Messenger και πέρασαν την ώρα τους σχολιάζοντας τον λατρεμένο τους φροντιστή Γιώργο Σταθόπουλο, σε φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται να καταβροχθίζει μια προβατίνα!