Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το βράδυ του Σαββάτου δεν εμπόδισαν τους χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ να γιορτάσουν με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγη ώρα μετά την στέψη στο γήπεδο της Ριζούπολης, το «πάρτι» μεταφέρθηκε στους δρόμους με προορισμό το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί το πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές.

Οι δρόμοι είχαν κλείσει από το συγκεντρωμένο πλήθος που περίμενε το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε τους πρωταθλητές.Η απόσταση από την Ριζούπολη στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μικρή ωστόσο χρειάστηκε πάνω από μια ώρα για να φτάσει η αποστολή των κιτρινόμαυρων, καθώς ο κόσμος είχε κλείσει τον δρόμο για να αποθέωσει τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του. Οι οπαδοί της Ένωσης άναψαν πολλά καπνογόνα και ζητούσαν από τους κιτρινόμαυρους την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

«Τρελαμένοι» και οι παίκτες της Ένωσης οι οποίοι ζούσαν μεγάλες στιγμές στο ανοιχτό πούλμαν, πανηγυρίζοντας για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους, την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος.Έξω από την «Αγια Σοφιά» είχε στηθεί ειδική εξέδρα στηθεί για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές. Απίστευτες σκηνές όταν έφτασε το πούλμαν με τους παίκτες να γνωρίζουν ακόμα μία φορά την αποθέωση.