Αποκαταστάθηκε αργά σήμερα (Κυριακή) το βράδυ η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς, όπου είχε διακοπεί λόγω προβλημάτων από τη συνεχή βροχόπτωση.

Η Πειραιώς είχε κλείσει στο ύψος της Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Γενικότερα, στην Αττική προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση, ενώ τα οχήματα κινούνταν με μικρές ταχύτητες.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 30 κλήσεις για απάντληση υδάτων σε περιοχές που βρίσκονται περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος

Στα βόρεια Προάστια, η κακοκαιρία ξεκίνησε με χαλαζόπτωση.Ειδικότερα, χαλαζόπτωση εκδηλώθηκε στην Πεντέλη, όπως και στην Κηφισιά και τον Αγιο Στέφανο.

Στα βόρεια Προάστια, η κακοκαιρία ξεκίνησε με χαλαζόπτωση ενώ διεκόπη λόγω της βροχής ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παναθηναϊκός – Ξάνθη.