Ο Νεϊμάρ πήγε το Σάββατο στo προπονητικό κέντρο Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε την Παρασκευή , με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Bourget» της γαλλικής πρωτεύουσας, προερχόμενος από την πατρίδα του, όπου παρέμενε από τις 3 Μαρτίου, ημέρα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, και το Σάββατο συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας. Εμεινε για αρκετή ώρα στο γυμναστήριο με τον προσωπικό του γυμναστή, απέφυγε να περπατήσει στο χορτάρι, ενώ βέβαια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με αρκετούς από τους συμπαίκτες του.

Ο 26χρονος σούπερ σταρ υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, υποβλήθηκε σε επέμβαση κι έκτοτε ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας, που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη Le Parisien κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη θα πάει στο Παρκ ντε Πρένς καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Λε Ερμπιέ, ομάδα της Νάσιοναλ Λιγκ.