Αναταραχή προέκυψε στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, καθώς λίγα 24ωρα πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ρόμα, ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Ζέλικο Μπούβατς, ανακοίνωσε ότι θα απουσιάσει από τον πάγκο των «κόκκινων» για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε χωρίς πολλές λεπτομέρειες ότι ο Σερβοβόσνιος τεχνικός ζήτησε και πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Οι δύο άνδρες είναι στενοί συνεργάτες επί 17 χρόνια, με τον Μπούβατς να αποτελεί μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Γερμανού προπονητή σε Μάιντς και Ντόρτμουντ. Ακόμη θεωρείται ο εμπνευστής του «Gegenpressung», σύστημα με το οποίο διέπρεψε η Ντόρτμουντ στα χρόνια του Κλοπ.

«Ο Ζέλικο θα περάσει ένα διάστημα μακριά από το περιβάλλον της πρώτης ομάδας για προσωπικούς λόγους. Παραμένει μέλος της ομάδας και η θέση του στο σύλλογο δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την απουσία του», ανακοίνωσε η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο άλλο σχόλιο, καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα προσωπικό.