Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από το τραγικό δυστύχημα που έγινε στην Τήνο με το απορριμματοφόρο και κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Το όχημα έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων και διαλύθηκε, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες.

Κλήθηκε άμεσα η πυροσβεστική που ανέσυρε τρεις ανθρώπους. Δύο από τους τραυματίες ανασύρθηκαν νεκροί. Ο τρίτος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Στην επιχείρηση ανάσυρσής τους συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Τα θύματα ηλικίας 48 και 49 ετών ήταν στο μοιραίο όχημα μαζί με έναν 24χρονο υπάλληλο ο οποίος από θαύμα σώθηκε, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ.

Δείτε τις εικόνες με το απορριμματοφόρο:

Ψήφισμα εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νήσου Τήνου όπου αναφέρει: Οι αείμνηστοι συνάδελφοι ήταν υπόδειγμα εργατικότητας, συναδελφικότητας και ήθους. Εργάζονταν πάντα με ζήλο, αψηφώντας τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές αντιμετώπιζαν. Αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό τόσο σ’ εμάς, στους συναδέλφους τους στο Δήμο, όσο και στις οικογένειές τους…

Δήλωση έκανε και ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος ο οποίος αναφέρει «Χάσαμε δυο πολύτιμους συνεργάτες που έδωσαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος. Συλλυπουμαστε τους οικείους τους με τους οποίους ενώνουμε το θρήνο για την άδικη απώλεια τους και προσευχόμαστε για την γρήγορη ανάρρωση του επίσης συνεργάτη μας πουτραυματίστηκε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,tinostoday