Την αίσθηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης άξιζε την πρόκριση, με βάση την εικόνα και στα δύο παιχνίδια, είχε ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Bernabeu.

«Δεν περίμενα γκολ στο πρώτο λεπτό. Eίχαν μια καλή προσέγγιση στο παιχνίδι. Υπάρχει ένα πέναλτι. Μου είπαν ότι είναι πέναλτι. Εγώ δεν το είδα. Το σφύριξε ο διαιτητής και δεν μπορεί να αλλάξει. Αν υπάρχει πέναλτι, υπάρχει πέναλτι. Εμείς δεν θα μιλήσουμε γι αυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Εκείνοι έπαιξαν πολύ καλά, αλλά θέλαμε να προχωρήσουμε και πολεμήσαμε μέχρι το τέλος», είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Αλλαξα τον Μπέιλ, επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος με την προσέγγιση στο παιχνίδι και κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ήξερα ότι θα μπορούσαμε να υποφέρουμε, αλλά δεν περίμενα να δεχθούμε γκολ τόσο γρήγορα. Έπαιξαν καλά, αλλά το πιστεύαμε μέχρι το τέλος και αξίζαμε να περάσουμε με βάση και τα δύο παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεν το έκαναν, εμείς στην ρεβάνς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Το Champions League είναι η κορυφή της κορυφής και λειτουργεί έτσι. Δεν έχω φοβηθεί, δεν έχω σκεφτεί τον αποκλεισμό. Γιατί αυτό που αισθάνεται κανείς το μεταδίδει στους παίκτες. Γι ‘αυτό προσπάθησα να μεταφέρω στους παίκτες μου ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να αγωνιστούμε. Αγωνιστήκαμε και είναι αλήθεια, ότι τα καταφέραμε», πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι ο Μπουφόν άξιζε την αποβολή. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν θα διαγράψει όλα όσα έχει κάνει για το ποδόσφαιρο. Ο Μπουφόν είναι ένας τεράστιος παίκτης. Μακάρι να παίξει στο Champions League και την επόμενη χρονιά».