Πέφτει απόψε και αύριο η αυλαία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Οι οκτώ ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ διεκδικώντας συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου είναι γνωστές, ωστόσο «παίζονται» και τα τέσσερα ζευγάρια.

Απόψε (21.45) στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αρμάνι και σημαδεύει την πέμπτη απανωτή νίκη του ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει να αρπάξει το πλεονέκτημα έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εφόσον νικήσει μπορεί να τερματίσει από τρίτος έως πέμπτος, αλλιώς θα καταλάβει την πέμπτη ή (σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού) την έκτη θέση.

Αύριο (19.00) στο ΣΕΦ ο… λειψός Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις. Εκτός του Παπανικολάου, πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Μακ Λιν, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα, ενώ επιστρέφει ο Πρίντεζης και μάλλον θα αγωνισθούν οι τραυματίες Μιλουτίνοφ και Τιλί.

n Mε ποινή δύο και μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ Ολυμπιακός και Πανιώνιος αντιστοίχως για επεισόδια στους αγώνες με την ΑΕΚ και το Λαύριο.