Μόλις ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε το εντυπωσιακό γκολ με το ανάποδο ψαλιδάκι, ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι και στη συνέχεια το σχολίασε με χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του, γυρνώντας προς τον πάγκο του.

Ο διάσημος Γάλλος προπονητής όμως αυτή την φορά υποκλίθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι απλά ένας διαφορετικός παίκτης», είπε ο Ζιντάν.

«Στην πραγματικότητα πρέπει να ειπωθεί ότι ο Κριστιάνο έχασε επίσης άλλα γκολ στον αγώνα. Τουλάχιστον δύο. Ποιο είναι καλύτερο γκολ, ανάμεσα στο δικό του και σε εκείνο που σημείωσα εγώ απέναντι στην Λεβερκούζεν; Σίγουρα το δικό μου», είπε αστειευόμενος ο Ζινεντίν Ζιντάν. «Ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερος. Αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά στο Champions League, έχει πάντα μία μεγάλη επιθυμία να κάνει σπουδαία πράγματα, δεν είναι ποτέ κουρασμένος να κάνει ό,τι κάνει, ενώ πάντα υπάρχει η μεγάλη ποιότητα του», πρόσθεσε.

«Αν κοιτάξουμε το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν τέλειοι, γιατί δεν είναι εύκολο να σημειώσεις τρία γκολ στην Γιουβέντους, μέσα στην έδρα της. Αλλά και εκείνοι είχαν ευκαιρίες, μόνο που δεν σκόραραν. Μας έκαναν λίγο να υποφέρουμε. Οι φίλαθλοι της Γιουβέντους δεν είναι σίγουρα ευτυχείς, αλλά εγώ πάντα έχω την Γιουβέντους στην καρδιά μου», συμπλήρωσε ο Ζιντάν στην κριτική του για τον χθεσινό αγώνα.