Την ευθύνη της επίθεσης με βαριοπούλες και μπογιές στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, στην οδό Ριανκούρ, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ανέλαβαν οι «Ατομικοί τρομοκράτες» με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου, δεκάδες αναρχικοί/ες κατευθυνθήκαμε στο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών, που βρίσκεται στην οδό Λουΐζης Ριανκούρ, σπάζοντας τζαμαρίες του κτηρίου, συγχρόνως αρκετά μπουκάλια με χρώμα φρόντισαν τη «διακόσμηση» της πρόσοψής του ενώ πετάχτηκαν και τρικάκια γύρω από το κτήριο» αναφέρεται στο κείμενο.

Ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει ότι η επίθεση ήταν «μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους συντρόφους μας οι οποίοι στις 26 Μαρτίου καταδικάστηκαν από το εφετείο που αφορούσε μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα (ληστείες, εμπρησμοί κλπ). Σε αυτό βρίσκονταν κατηγορούμενοι οι αναρχικοί Ν. Ρωμανός, Α. Ντάλιος, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Πολίτης και το μέλος της Σ.Π.Φ. Γ. Τσάκαλος».

Στη συνέχεια, παρουσιάζονται οι λόγοι για τους οποίους γίνονται, κατά την άποψη του συντάκτη, αυτές οι δίκες και η ανάρτηση κλείνει με το σύνθημα: «Λευτεριά σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους».