Ο Μο Σαλάχ «χτύπησε» και πάλι (84′) και η Λίβερπουλ απέδρασε από το Σέλχαρστ Παρκ νικώντας 2-1 την Κρίσταλ Πάλας που μπορεί να θεωρεί πως με βάση την εικόνα του αγώνα άξιζε κάτι καλύτερο.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με αρκετές φάσεις και μπορεί ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ ήταν αυτός που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα η εξαιρετική παρουσία του Λούκα Μιλιβόγιεβις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση ανοίγοντας το σκορ για την Κρίσταλ Πάλας με εκτέλεση πέναλτι (13′). Ηταν το ένατο εφετινό γκολ του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο κορυφαίος του αγώνα.

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με τον Μανέ στο 49′ , στη συνέχεια ο Μπεντέκε «σπατάλησε» δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους και τελικά τη λύση για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδωσε ο Σαλάχ στο 84′ .

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ πάντως έχει ένα ακόμα πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Ο Ανταμ Λαλάνα αποχώρησε τραυματίας μόλις πέντε λεπτά από την είσοδο του στο ματς και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.