Το θέμα του γηπέδου έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, καθώς η διαδικασία της θεμελίωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς. Ο κόσμος της Ενωσης έχει μάλιστα από χθες τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωντανά τις εργασίες, αφού τέθηκαν σε λειτουργία οι δύο κάμερες που μεταφέρουν live την εικόνα από το οικόπεδο μέσω του επίσημου σάιτ της ΠΑΕ.

Πάντως, το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι στραμμένο και στην περιφέρεια, μια και άμεσα θα πρέπει να δρομολογηθεί και η υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών. Πρότζεκτ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο του γηπέδου. Οι πληροφορίες της «Ομάδας» θέλουν την Ενωση να βάζει για τα καλά μπροστά και αυτό το ζήτημα, ξεκινώντας από χθες έναν νέο κύκλο επαφών με την περιφέρεια. Με στόχο άμεσα να γίνουν τα βήματα που απαιτούνται.

n Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Αντίθετα, ατομικά γυμνάστηκαν οι Σέρχιο Αραούχο και Παναγιώτης Κονέ, που θα λείψουν από το σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.