Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκλεψε την παράσταση στο Ανφιλντ καθώς πέτυχε τέσσερα γκολ και έδωσε την ασίστ για άλλο ένα (στον Φιρμίνο), στο επιβλητικό 5-0 της Λίβερπουλ επί της Γουότφορντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έγινε ο δεύτερος που πετυχαίνει στο εφετινό πρωτάθλημα τέσσερα γκολ, καθώς είχε προηγηθεί τον Φεβρουάριο ο Αγουέρο, στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ.

Εκτός της ζώνης του υποβιβασμού βρίσκεται μετά από καιρό η Κρίσταλ Πάλας, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Χάντερσφιλντ (2-0). Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με πέναλτι «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους «αετούς», που συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την παραμονή στην Premier League.

H Έβερτον πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Στόουκ Σίτι για την 31η αγωνιστική της Premier League κι έπιασε στην 8η θέση τη Λέστερ με 40 βαθμούς. Σκόρερ της νικήτριας ο Τοσούν με τέρματα στο 69΄ και στο 84΄, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 77΄ με τον Τσούπο Μούτινγκ. Η Στόουκ που έπαιζε από το 30΄ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άνταμ παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς.

Στον τρίτο ματς η Μπόρνμουθ επικράτησε με 2-1 την ουραγό Γουέστ Μπρομ.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου στην Premier League:

Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ 2-1

(77΄ Άιμπ, 89΄Στάνισλας /49΄Ροντρίγκεθ)

Χάντερσφιλντ-Κρίσταλ Πάλας 0-2

(23΄ Τόμκινς, 68΄ πέν. Μιλιβόγεβιτς)

Στόουκ Σίτι-Έβερτον 1-2

(77΄ Τσούπο Μούτινγκ /69΄, 84΄ Τοσούν)

Λίβερπουλ-Γουότφορντ 5-0

(4′ ,43′, 75′ ,85′ Σαλάχ, 49′ Φιρμίνο)