Η αλήθεια είναι ότι πολλές διασημότητες υποσχέθηκαν ότι θα εγκαταλείψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες αν εκλεγεί Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά μάλλον κανείς δεν κράτησε το λόγο του. Εκτός από έναν. Τον Ματ Ντέιμον.

Ο διάσημος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εγκαταλείπει για πάντα τις Ηνωμένες Πολιτείες και μετακομίζει στην περιοχή Byron Bay στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες περιοχές, με καταπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και εκεί ο ηθοποιός έχει ήδη βρει μια μεγάλη έκταση για εκείνον τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά τους

«Δεν αντέχω να ζω σε μια χώρα την οποία κυβερνά ένας τέτοιος άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 47χρονος ηθοποιός, αμφισβητώντας τις τακτικές που ακολουθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, κυρίως σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής και στο μεταναστευτικό.

Σε ερώτηση αν η οικειοθελής του μετανάστευση επηρεάσει τη δουλειά του, εκείνος απάντησε πως είναι πολύ ευέλικτος για να μετακινείται όταν χρειάζεται. «Αυτό που προέχει είναι το να ζουν τα παιδιά μου σε ένα πιο ασφαλές μέρος», δήλωσε ο ηθοποιός .

Άραγε ποιο αστέρι του Χόλιγουντ θα είναι το επόμενο;