Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε επίσημη ερώτηση στην UEFA, σχετικά με το κατά πόσο η ίδια ή κάποιο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πήρε θέση για το οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την απάντηση να είναι αρνητική. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στην ενημέρωση, η UEFA δεν σχολιάζει αποφάσεις διαιτητών ούτε στις δικές της διοργανώσεις ούτε σε εγχώριες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: «Η UEFA δεν σχολιάζει ποτέ διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της και επομένως ουδέποτε θα σχολίαζε διαιτητικές αποφάσεις σε εγχώριες διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη».

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι το πρωί της Πέμπτης η ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετέδωσε την πληροφορία της ότι αξιωματούχοι της UEFA είδαν τη φάση του γκολ του Βαρέλα και έκριναν ότι έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Αυτό προκάλεσε την οργή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του κρατικού ραδιοφώνου, ενώ όπως σημειώνεται, οι ενέργειες θα συνεχιστούν και με νομικές ενέργειες.