Τη στιγμή που οργιάζει η φημολογία περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου μετέβη στη Βραζιλία και συνάντησε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο instagram ο πατέρας του Βραζιλιάνου επιθετικού, εμφανίζεται ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφι μαζί με τον Νεϊμάρ, στην πολυτελή βίλα του παίκτη στο θέρετρο Μανγκαρατίμπα, περίπου 100 χιλιόμετρα από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Σε άλλη φωτογραφία, στο εξωτερικό του σπιτιού, ο πρεσβύτερος Νεϊμάρ εμφανίζεται να συνομιλεί με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, και τον διυθυντή επικοινωνίας, Ζαν-Μαρσιάλ Ριμπ.

Προφανώς με την επίσκεψή του, ο Αλ-Κελαϊφι επιχειρεί να διασκεδάσει τις φήμες περί ψυχρότητας στη σχέση των δύο πλευρών και περί δυσαρέσκειας της Παρί, για την απόφαση που πήρε ο Νεϊμάρ να καταφύγει σε χειρουργική επέμβαση, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου με τη Μαρσέιγ. Ο Βραζιλιάνος άσος πιθανότατα δεν θα επανέλθει στη δράση ως το τέλος της σεζόν και επικεντρώνεται στο να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.