«Δεν είμαι υπουργός του κ. Καμμένου» διαμηνύει ο αναπληρωτής υπουργός

Άμυνας Φώτης Κουβέλης τονίζοντας ταυτόχρονα για τους έλληνες

στρατιωτικούς ότι «παλεύουμε προκειμένου να γυρίσουν γρήγορα στην

πατρίδα μας»

Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών υπογράμμισε ότι «δεν είμαι υπουργός του Καμμένου. Βεβαίως συνεργάζομαι και η συνεργασία αυτή σε καμία περίπτωση, όπως και η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν σημαίνει εκχώρηση ούτε της πολιτικής ούτε της ιδεολογικής ταυτότητας», είπε για να προσθέσει πως ο ίδιος αναφέρεται στον πρωθυπουργό.

Για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς αναφέρει πως «σε άλλες εποχές , χωρίς τις σχέσεις έντασης από τη μεριά της Τουρκίας προς την Ελλάδα, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον εξαιρετικά απλό τρόπο της απευθείας συνεννόησης που μάλιστα διεκδίκησε η χώρα μας από την πρώτη στιγμή».

Ερωτηθείς για το αν θα έχουμε αίσιο τέλος σύντομα, τόνισε πως «το διεκδικούμε και παλεύουμε προκειμένου τα δύο στρατιωτικά στελέχη μας να γυρίσουν γρήγορα στην πατρίδα».

Όσο αφορά τις επικρίσεις που δέχθηκε για την υπουργοποίησή του, σημείωσε πως «θεώρησα υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ, διότι το ζητούμενο είναι να μπορέσω να υπηρετήσω το θετικό αποτέλεσμα που πρέπει να προκύπτει το κυβερνητικό έργο».