Καλές χαρακτήρισε τις συνθήκες κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές Αδριανούπολης ο πατέρας του φυλακισμένου Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο κ. Κούκλατζης μιλώντας στον ΑΝΤ! τόνισε ότι οι δύο Έλληνες κρατούνται στο ίδιο κελί και σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους ενώ τους παρέχεται ζεστό νερό και δική τους τουαλέτα.

Όπως είπε όταν είδε τον γιο του στο επισκεπτήριο, απέφυγε να μιλήσει μαζί του με λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθη, προκειμένου να μην τον φορτίσει συναισθηματικά.

Χαρακτήρισε καλές τις συνθήκες κράτησης των δύο στρατιωτικών, σημειώνοντας ότι ελπίζουν πως σύντομα θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι αισθάνεται περήφανος για τον γιο του και τον αποκάλεσε ήρωα που κρατείται στις τουρκικές φυλακές, προσθέτοντας ότι νιώθει πως αυτή η υπόθεση έχει ενώσει όλους τους Έλληνες.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο θείος του λοχία, Χρήστος Κούκλατζης, εξέφρασε με τη σειρά του την ελπίδα ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα αφεθούν σύντομα ελεύθεροι από τις τουρκικές Αρχές, ενώ ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στην οικογένεια.