Η Μάντσεστερ Σίτι δεν σταματάει πουθενά. Νίκησε και την Τσέλσι στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και απλώς περιμένει υπομονετικά να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

«Θέλουμε ακόμα άλλες τέσσερις νίκες για τον τίτλο. Αν παίξουμε όπως κόντρα στην Τσέλσι θα τα καταφέρουμε» σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είδε την ομάδα του να έχει 902 πάσες, που αποτελεί ρεκόρ για ένα παιχνίδι. Καμία ομάδα δεν είχε φτάσει σε αυτόν τον αριθμό από την περίοδο 2003-2004 όταν άρχισε να λειτουργεί η στατιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Δύσκολη πλέον η κατάσταση για την Τσέλσι, που έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την τετράδα. Ακόμα πιο δύσκολη είναι η αποστολή της Αρσεναλ που μετράει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και η γκρίνια για τον Αρσέν Βενγκέρ γίνεται πιο έντονη. Η Αρσεναλ ηττήθηκε χθες και στην έδρα της Μπράιτον με 2-1.

Αλλα αποτελέσματα: Μπέρνλι – Εβερτον 2-1, Λέστερ – Μπόρνμουθ 1-1, Σαουθάμπτον – Στόουκ 0-0, Σουόνσι – Γουέστ Χαμ 4-1, Τότεναμ – Χάντερσφιλντ 2-0, Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ 1-0, Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 2-0.