H εικόνα – ντοκουμέντο που δείχνει ένα λευκό βαν να σταματά σε κάδο σκουπιδιών κι ένα «τέρας» να πετά το βρέφος που δολοφόνησε, προκαλεί σοκ στο Πανελλήνιο.

Είναι το τέλος μιας τραγικής ιστορίας, μιας αποτρόπαιας πράξης που όμως θα τελειώσει οριστικά μόνο αν βρεθούν αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη που έπνιξαν ένα παιδί που μόλις γεννήθηκε και το πέταξαν στα σκουπίδια.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Star και από κάμερα φαίνεται ότι ένας άνδρας μεταφέρει το νεογέννητο σε σακούλα σκουπιδιών και το πετά μέσα στον κάδο σε περιοχή της Πετρούπολης.

Η Αστυνομία ψάχνει για το λευκό βάν ώστε να εντοπίσει αυτόν που δολοφόνησε το μωρό με τόσο αποτρόπαιο τρόπο. Συνολικά η κάμερα έχει «πιάσει» τον δράση σε διάστημα 87 δευτερολέπτων να πετά το μωρό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή: «Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής.

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, είχε χαρτοπετσέτες μέσα στο στόμα του και ήταν στραγγαλισμένο με τον ομφάλιο λώρο.