Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ την ΚΑΕ Άρης για όσα αρνητικά διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της 14ης Φεβρουαρίου με το Λαύριο στο Αλεξάνδρειο, για την 16η αγωνιστική της Α1. Αυτό σημαίνει πως ο Άρης δεν θα έχει στο πλευρό του τον φίλαθλο κόσμο του στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στις 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στην ΚΑΕ Άρης επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 3.500 ευρώ για τον ίδιο αγώνα.

Στο μεταξύ, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη και παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο τον γενικό διευθυντή της Λαύριο ΚΑΕ, Ευάγγελο Παπαδόπουλο, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Τέλος, με πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για υβριστικά συνθήματα από οπαδούς της στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλία, πάντα για την 16η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχουν ως εξής:
«46/26.02.2018
ΛΑΥΡΙΟ
======
1) Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, general manager της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 14.02.2018.
2) Απαλλάσσεται η ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ της αυτής πειθαρχικής κατηγορίας, για τον ως άνω αγώνα.

45/26.02.2018
ΑΡΗΣ
====
1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων «ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ», που διεξήχθη στις 14.02.2018.
2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για επεισόδια των οπαδών της, εντός του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και δεν οδήγησαν στην οριστική διακοπή αγώνα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω αναμέτρησης, αποκλεισμό της έδρας της ομάδας της για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ως άνω αγώνα.

44/26.02.2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
==========
Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα, λεκτικά, από οπαδούς της, ως μη γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13.02.2018».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από