Απίστευτο γεγονός συνέβη στη Ρωσία κατά τη διάρκεια ζωντανού προγράμματος τηλεόρασης. Στο στούντιο, ο παρουσιαστής του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου NTV Αντρέι Νόρκιν αρπάχτηκε με τον ουκρανό πολιτικό αναλυτή Ντμίτρι Σουβόροφ κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «Σημείο συνάντησης».

Ο καβγάς ξεκίνησε ενώ συζητούσαν την κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία. Ο γερμανός βουλευτής Αντρέας Μάουρερ, που είχε επισκεφθεί την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, είπε ότι εξαιτίας των εχθροπραξιών στην περιοχή σκοτώθηκαν εκατοντάδες παιδιά. «Πρέπει τελικά να αναγνωρίσετε την αλήθεια ότι εκεί σκοτώνονται παιδιά. Πυροβολούνται άνθρωποι και παιδιά» δήλωσε ο Μάουρερ.

Ο πολιτικός αναλυτής από την Ουκρανία Ντμίτρι Σουβόροφ ζήτησε από τον γερμανό βουλευτή να παρουσιάσει φωτογραφίες με τους νεκρούς. Εκείνη τη στιγμή ο Νόρκιν πλησίασε τον ουκρανό αναλυτή και τον έπιασε από τον ώμο.

Ο Σουβόροφ προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να κουνάει τα χέρια, με αποτέλεσμα το μεταξύ τους «θερμό επεισόδιο» στον αέρα της εκπομπής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από