Προβλήματα, κυρίως στις οδικές υποδομές των οικισμών «Βουβάς» και «Νομικιανά» του Δήμου Σφακίων, προκάλεσαν οι μεγάλης έντασης βροχοπτώσεις τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σφακίων Γιάννη Ζερβό, τα νερά της βροχής παρέσυραν φερτά υλικά με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές δρόμοι κατοικίες και ποιμνιοστάσια.

Στην περιοχή «Βουβάς» με τη συνδρομή πυροσβεστών απεγκλωβίστηκε από το σπίτι της ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ με το πρώτο φώς της ημέρας συνεργεία του δήμου καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο των οικισμών που υπέστησαν ζημιές.

Στην περιοχή βρίσκεται από το πρωί κλιμάκιο της Αντιπεριφέρειας Χανίων προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη στο δημαρχείο Σφακίων.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σφακίων, για την αποκατάσταση των ζημιών θα ζητηθεί η συνδρομή της πολιτείας καθώς ο δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Από τις βροχές, που ήταν έντονες στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, προκλήθηκαν ζημιές και σε εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Παλαιόχωρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από