Ο Παναιτωλικός ήθελε να αποφύγει κάθε είδους περιπέτεια αναφορικά με το μέλλον του στη Σούπερ Λίγκα και η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να πάρει βαθιά ανάσα με τη χθεσινή νίκη της επί του Πλατανιά με 3-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και αισθάνονται σίγουρα πιο άνετα, σε αντίθεση με την ομάδα της Κρήτης. Ο Πλατανιάς έχασε σε ένα ακόμα ματς και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους φιλοξενουμένους σε ό,τι αφορά την προσπάθειά τους για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Παναιτωλικός είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόσα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ήταν αναμφίβολα ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Αγρινίου. Ο βραζιλιάνος μέσος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης με εντυπωσιακό σουτ, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Δημούτσο στο 29′, αλλά ο Τσοκάνης με αυτοθυσία απομάκρυνε την μπάλα στο σουτ που έκανε ο μέσος του Πλατανιά, ένα μέτρο από την εστία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με προφανή στόχο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και το κατάφεραν στο 57′ με τον Τσοκάνη. Κάπου εκεί τέλειωσαν όλα και απλώς ο Ρόσα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 87′, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετική εμφάνιση.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ