«Προσωπικές» χαρακτηρίζει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, τις απόψεις του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμηνύεται πως οι θέσεις του κ. Αντώναρου απηχούν «μόνο την δική του οπτική στα πράγματα», βάζοντας έτσι τέλος στα οποία σενάρια επιδίωξαν κάποιοι να διακινήσουν.

Την ίδια ώρα, ο επί σειρά ετών κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πήρε θέση λέγοντας πως «όταν ο Κώστας Καραμανλής θέλει να πει κάτι, το λέει από μονός του ή έχει συνεργάτες που παίρνουν εντολή να τον εκφράσουν» υπερασπιζόμενος «την ενότητα της παράταξης».

Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του κ. Αντώναρου, σημείωσε πως «με τον Αντώναρο και την οικογένεια του έχουμε φιλικές σχέσεις από το '80. Άλλο φιλική σχέση άλλο πολιτική. Διαφώνησα δημόσια μαζί του» προσθέτοντας πως «από τη στιγμή που έφυγα από την πολιτική δεν εκφράζω τη ΝΔ ή τον Καραμανλή αλλά τον εαυτό μου».

Ο ίδιος ο κ. Αντώναρος, πάντως, δεν αρνήθηκε πως εκφράζει προσωπικές του απόψεις, καθώς με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, διευκρίνισε πως οι απόψεις που εκφράζει δεν έχουν καμία σχέση με τον Κώστα Καραμανλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από