Μαγείρους, καμαριέρες, υπαλλήλους υποδοχής και βοηθούς σερβιτόρου, λαντζιέρηδες, μπάρμαν, επόπτη κολυμβητικών δεξαμενών αλλά και guest relations agent αναζητεί ο όμιλος Aldemar Hotels & Spa για τις ξενοδοχειακές μονάδες του σε Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Σκαφιδιά Πύργου Ηλείας.
Για τις θέσεις των μαγείρων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι τουριστικών επαγγελμάτων/μαγειρικής και να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Επίσης πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, καθώς και γνώσεις των διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων.
Για τις θέσεις των καμαριερών οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, ενώ θα προτιμηθούν όσοι διαμένουν στην περιοχή.
Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση πρέπει να έχουν και οι υποψήφιοι για τη θέση των λαντζιέρηδων και των εποπτών κολυμβητικών δεξαμενών.
Πτυχίο τουριστικής σχολής πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των υπαλλήλων υποδοχής. Επιπλέον πρέπει να έχουν τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση και να γνωρίζουν άριστα την ελληνική, την αγγλική, τη γαλλική ή τη γερμανική γλώσσα. Πρέπει επίσης να έχουν γνώση χρήσης Η/Υ και ικανότητες οργάνωσης και επικοινωνίας.
Για τις θέσεις των guest relations agent ο όμιλος αναζητά πτυχιούχους τουριστικής σχολής ή συναφούς αντικειμένου οι οποίοι γνωρίζουν την αγγλική, ιταλική, γαλλική ή ρωσική γλώσσα (ανάλογα με τη θέση). Θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εμπειρία αλλά και εξαιρετική γνώση των δεξιοτήτων MS Office. Για τις συγκεκριμένες θέσεις προσφέρονται διαμονή και σίτιση στους εργαζομένους χωρίς εντοπιότητα.
Απόφοιτοι σχολής τουριστικών επαγγελμάτων/μαγειρικής πρέπει να είναι οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των σερβιτόρων και βοηθών σερβιτόρων. Επίσης οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας.
Απαραίτητη είναι η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώσεις διαδικασιών υγιεινής, ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων.
Ο όμιλος προσφέρει στους προσληφθέντες επαγγελματική εξέλιξη και συνεχή εκπαίδευση.
Για πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις, αλλά και για την υποβολή βιογραφικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ομίλου στη διεύθυνση http://www.aldemar-resorts.gr/EN/Career/.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από