Η εταιρεία IDA Elite Real Estate αναζητά μηχανικό – εργοδηγό για να εργαστεί στη Χαλκιδική σε ιδιωτικά τεχνικά έργα.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο πολιτικού μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού ή ΤΕΙ και πέντε χρόνια εμπειρίας σε παρόμοιο τομέα στην κατασκευή έργων. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν πτυχιούχοι, η εταιρεία θα προσλάβει μηχανικό – εργοδηγό με αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών και απαραίτητες συστατικές επιστολές.

Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τεχνική κατάρτιση στην ανέγερση πολυτελών κατοικιών.

Επίσης θα πρέπει να έχουν επαγγελματική γνώση Acad και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα και να είναι κάτοχοι ΙΧ.

Οποιος προσληφθεί θα κληθεί να αναλάβει την οικονομική παρακολούθηση των έργων και τον συντονισμό των προμηθειών – υπεργολάβων.

Επίσης ο μηχανικός πρέπει να έχει τη δυνατότητα διαμονής στη Χαλκιδική και εργασίας τα Σαββατοκύριακα.

Η εταιρεία παρέχει σταθερό μισθό και εταιρικό τηλέφωνο.

Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στο e-mail: jobs@ida.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης ERG/0118.

– Εναν συνεργάτη μηχανικό αναζητά η εταιρεία Noisis Σύμβουλοι Επιχειρησιακής Στρατηγικής και Ανάπτυξης ΑΕ.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ αρχιτέκτονα μηχανικού ή πολιτικού μηχανικού ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής.

Επίσης πρέπει να έχουν εμπειρία στη διαχείριση χωροταξικών, πολεοδομικών και τεχνικών θεμάτων. Απαραίτητη είναι η τριετής εμπειρία σε θέματα διαχείρισης έργων και προγραμμάτων και εκτίμησης ακινήτων. Θα συνεκτιμηθούν τυχόν μεταπτυχιακοί τίτλοι και η κατοχή διπλώματος οδήγησης. Βιογραφικά με φωτογραφία αποστέλλονται στο e-mail: jobs@noisis.gr.